bayburt uni bayburt üniversitesi

bayburt üniversitesi bu sene mezun olacaklar için büyük bir mezuniyet gecesi hazırlamışmış. Mezuniyete ünlü sanatçılardan kamuran akkor katılmış. Sabaha kadar eğlenen öğrencilere sabah ezanına mutakiben diploma görünümlü a4 kağıtları verilmişmiş. Hadi eyvallah. << Bu yazılar tamamen uydurmadır. Gerçeklerle bir alakası olmadığı zaten yazıdanda belli olmaktadır. Şikayet etmek için 0900 900 30 30 u aramanız gerekmektedir. >>

bayburt universitesi

bayburt üniversitesi 2009 mezunları diploma törenlerini yaptı. falan filan bu yazılar google da üst sıralarda çıkabilmek için uydurulmuş içerikten başka bişey değildir.
Beğenmiyosanız çıkabilirsiniz veya uyduruk bu şeyleri okumaya devam edin. Bayburt Eğitim Fakültesi Bayburt Üniversitesi

Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. , 25. ve 26. maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği asgari şartları haiz, Öğretim Üyeleri (Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent kadrolarına) alınacaktır.(Profesör ve Doçentler devamlı statüye atanacaktır. )

Başvuru Şartları

*Profesör kadroları için, başvurulan uzmanlık alanını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri , yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) nüsha dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

*Doçent kadroları için, başvurulan uzmanlık alanını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma yayınlarını kapsayan dört (4) nüsha dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

*Yardımcı Doçent kadroları için, başvurulan uzmanlık alanını belirten dilekçe, özgeçmiş, Doktora Belgesinin onaylı örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört (4) nüsha dosya ile Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunulması gerekmektedir.

*2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. , 25. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşulları sağlıyor olmak.

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversiteler arası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*İlan edilen kadrolara başvuracak olan erkek adayların askerlik yönünden mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir. Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir. Süresi içinde yapılan eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacak olup posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına ulaşmış olması gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir, belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Rektörlük Tlf : (0458) 211 11 53 211 11 54

Fax:(0458) 211 11 28